Skip to main content

Χωρίς δασικό νόμο η χώρα εδώ και οκτώ μήνες, καταγγέλει ο Κιλτίδης

Την απουσία δασικού νόμου εδώ και οκτώ μήνες με υπαιτιότητα της κυβέρνησης, αλλά και της ΝΔ που υπερψήφισε το σχετικό νομοσχέδιο, καταγγέλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής.
Την απουσία δασικού νόμου εδώ και οκτώ μήνες με υπαιτιότητα της κυβέρνησης, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας που υπερψήφισε το σχετικό νομοσχέδιο, καταγγέλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστας Κιλτίδης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην κεντροδεξιά, ο βουλευτής υπογραμμίζει ότι από τα υπάρχοντα πολιτικά πρόσωπα «εκείνο που μπορεί να ανασυνθέσει την ευρεία κεντροδεξιά χωρίς αποκλεισμούς είναι η Ντόρα Μπακογιάννη». Ερωτηθείς, δε, αν θα μπορούσε αυτόν το ρόλο να τον παίξει ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, απάντησε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί εικασία από τη στιγμή που ο ίδιος αποχώρησε.

Όσον αφορά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το χαρακτήρισε «μικρή Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά», ενώ υποστήριξε ότι τα κόμματα είναι αποστεωμένοι οργανισμοί, αφού κανένας κομματικός μηχανισμός δεν μπορεί πια να συγκινήσει, αν και αυτό είναι αναγκαίο, για να λειτουργήσει η κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Σχετικά με τη δήλωση του Γιάννη Μανώλη, ο οποίος είπε ότι όσοι απομακρύνθηκαν από τη ΝΔ εξαιτίας του Βατοπεδίου πρέπει να επιστρέψουν, αν δεν προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους, ο κ. Κιλτίδης σημείωσε ότι ο κ. Μανώλης δεν είναι ο καταλληλότερος, για να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι ουδέποτε ενεπλάκη στην εν λόγω υπόθεση, ουδέποτε είχε σχέση και πανηγυρικά δικαιώθηκε. «Τέτοια χατίρια πολιτικής ηθικής δεν κάνω» είπε και συμπλήρωσε ότι εκείνος έφυγε, δεν διεγράφη από τη ΝΔ.