Skip to main content

Υπογράφει κι έρχεται ο Μπερέτα

Οι όποιες διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στον Μάριο Μπερέτα και τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ «γεφυρώθηκαν» και ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται μέχρι το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, ώστε να γνωρίσει την Θεσσαλονίκη
Οι όποιες διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στον Μάριο Μπερέτα και τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ «γεφυρώθηκαν» και ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται μέχρι το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, ώστε να γνωρίσει την Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας.

Μέσα στην Πέμπτη αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές ανάμεσα στον Μάριο Μπερέτα και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Ιταλία για να «σφραγίσουν» την συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό και ακολούθως ο 51χρονος προπονητής θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, ώστε να γνωρίσει τη νέα του πόλη και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου που θα προπονεί.

Ο Μπερέτα έλαβε το βράδυ της Τετάρτης στα χέρια του το διετές συμβόλαιο μεταφρασμένο στα ιταλικά, προκειμένου να το μελετήσει και από αυτό προκύπτει ότι η συνεργασία των δύο πλευρών ορίζεται στα δύο χρόνια, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Ιταλού αγγίζουν τις 400.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι όσον αφορά του συνεργάτες του Μπερέτα, πέρασε η πρόταση του Ιταλού για την παρουσία δικού του βοηθού, γυμναστή και γυμναστή τερματοφυλάκων αλλά με μικρότερες αποδοχές από το αρχικό αίτημα.

Ο Μπερέτα θα κληθεί να πιάσει δουλειά άμεσα, καθώς το θέμα της προετοιμασίας παραμένει ανοιχτό όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια, έχουν επιβεβαιωθεί μόνο δυο αγώνες όπως και η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας, που αναμένεται να ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Φήμες για Αβραάμ

Δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας "kerkida.net" υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον διεθνή επιθετικό του Απόλλωνα Λεμεσού, Ανδρέα Αβραάμ, που είναι 23 ετών και έχει ύψος 1.71.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, σκάουτερ του ΠΑΟΚ, όπως και της ΑΕΚ, παρακολούθησαν τον Αβραάμ σε αρκετούς αγώνες και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις του. Τονίζει ακόμα ότι η διοίκηση του Απόλλωνα δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη προσφορά από τις δύο ομάδες, ωστόσο είναι ανοιχτή σε πώληση του παίκτη, αν της γίνει μία δελεαστική προσφορά.

Τονίζεται τέλος, ότι ο λόγος που κάνει ομάδες όπως την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να ψάχνουν παίκτες στην Κύπρο είναι η οικονομική κρίση, αφού τα οικονομικά δεδομένα της μεγαλονήσου είναι  προσιτά για τους ελληνικούς συλλόγους.