Skip to main content

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Στο Εφετείο η δίκη των 26 κατηγορούμενων

Για το κύκλωμα μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης

Στο Εφετείο θα διεξαχθεί από σήμερα η μεγάλη δίκη των 26 υπόπτων για το κύκλωμα μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης της 13χρονης -σήμερα- στον Κολωνό.

Εγκέφαλος της δυσώδους υπόθεσης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ο 54χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ, Ηλίας Μίχος, από τον Κολωνό που κατηγορείται για τον βιασμό κατ΄εξακολούθηση, τη διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης, παιδική πορνογραφία και οπλοκατοχή.

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της 12χρονης, δήλωσε ότι: «Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θέλει και περιμένει να τιμωρηθούν όλοι όσοι το έβλαψαν, γιατί πλέον έχει συνειδητοποιήσει τις της έχει συμβεί. Πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη και τιμωρηθούν όλοι οι υπαίτιοι».

Ρόλο- κλειδί στην υπόθεση, αποδίδεται μέσω του κατηγορητηρίου, στην 38χρονη μητέρα του θύματος που θα δικαστεί και για διακεκριμένη μαστροπεία, αλλά και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου. Οι δικαστές, που την παρέπεμψαν σε δίκη, έκριναν ότι η κατηγορούμενη μέσω του κινητού τηλεφώνου της κόρης της, διέθετε κατ΄εξακολούθηση, σε πρόσωπα, ηλεκτρονικά αρχεία του παιδιού της με ακατάλληλο περιεχόμενο, με σκοπό τα χρήματα.