Skip to main content

«Σκότωσε το παιδί μου, άκουγα την καρδούλα του» λέει η 19χρονη που εξαναγκάστηκε από τον 27χρονο να αποβάλει

Ο 27χρονος, αφού την οδήγησε στο κρεβάτι και αφού της έδεσε τα χέρια, την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα και ένα από τον κόλπο για να προκληθεί η χημική αποβολή του εμβρύου

«Δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Σήμερα θα βγω από το νοσοκομείο, μιλάω και με μια ψυχολόγο. Μου σκότωσε το παιδί μου, άκουγα την καρδούλα του μέχρι προχθές» ήταν τα λόγια της 19χρονης που εξαναγκάστηκε να αποβάλλει το ενάμισι μηνών έμβρυο που κυοφορούσε, μετά από πίεση του συντρόφου της.

«Επειδή μου φώναζε, πήγα σπίτι μου, γιατί φοβόμουν που ήμουν έγκυος. Ήταν πολύ ήρεμος, μόνο κάποιες φορές μπορεί να φώναζε. Ήμασταν μαζί από τον Αύγουστο. Στην αρχή όταν έμαθε για το μωρό είχε παγώσει. Μετά όμως μου έλεγε ότι ήθελε το παιδί. Αλλά άλλαξε πάλι. Επειδή μου φώναζε, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος του είπα ότι θέλω να κάτσω στο πατρικό μου σπίτι. Δεν του απαγόρεψα να έρθει. Ερχόταν, τρώγαμε κι όλα ήταν μια χαρά. Του έλεγα ό,τι και να γίνει θα είσαι ο πατέρας του παιδιού μου κι ό,τι κι αν γίνει μεταξύ μας, θα έχεις το παιδί σου κι αυτός μου έλεγε θα είμαι δίπλα σου. Δεν μου είπε ποτέ να ρίξω το παιδί» υποστηρίζει η κοπέλα στο newsit.gr.

Διαβάστε: Απολογείται τη Δευτέρα ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της συντρόφου του στη Ζάκυνθο

Σύμφωνα με τα όσα λέει η 19χρονη, ο 27χρονος, πέρασε στις 9 το βράδυ της περασμένης Τρίτης από το σπίτι που έμενε μαζί με την γιαγιά της τις τελευταίες ημέρες η νεαρή, προκειμένου, όπως της είχε πει, να πάνε σε κάποιους φίλους τους, οι οποίοι θα βάφτιζαν το παιδί τους.

Τελικά κατέληξαν στο σπίτι του 27χρονου ο οποίος, αφού την οδήγησε στο κρεβάτι και αφού της έδεσε τα χέρια, στη συνέχεια την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα και ένα από τον κόλπο για να προκληθεί η χημική αποβολή του εμβρύου. Όπως ισχυρίζεται η 19χρονη, ο σύντροφός της την απειλούσε σε περίπτωση που αποφάσιζε να φύγει μακριά του, ενώ όπως η ίδια υποστηρίζει, της είχε εκμυστηρευτεί ότι όταν ήταν ανήλικος είχε προχωρήσει στη δολοφονία ενός ανθρώπου στην Αλβανία.

«Με ζήλευε και ήθελε να σταματήσω τη δουλειά»

«Με απειλούσε άμα φύγω. Μου έλεγε ότι είχε κάνει φόνο 15 χρονών στην Αλβανία και ότι έφυγε από εκεί εξαιτίας βεντέτας. Με ζήλευε, δεν με άφηνε να βγω με φίλους και με φίλες. Ήθελε να σταματήσω και από τη δουλειά μου. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και δεν του έκανα τίποτα. Δεν ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό, τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Μια εβδομάδα είχαμε που χωρίσαμε, και είχα πάει στο πατρικό μου» λέει η κοπέλα.

Αναφέρει ότι στο στόχαστρο του 27χρονου είχε μπει και η γιαγιά της και άλλα μέλη της οικογένειάς της. «Έλεγε ότι φταίει η γιαγιά μου επειδή μου είπε να κάτσω σπίτι, επειδή τον έβλεπε ότι ήταν νευρικός. Έλεγε θα σφάξω τη γιαγιά σου! Μου έλεγε: Άμα δεν έρχεσαι, θα σκοτώσω εσένα, το παιδί  και θα αυτοκτονήσω.

Πηγή: newsit.gr