Skip to main content

Ζέρβα στηρίζει ο Καλόγηρος στον δεύτερο γύρο για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

«Με βάση τις απόψεις του Στέλιου Αγγελούδη για τα εθνικά θέματα και τη Θεσσαλονίκη, η ξεκάθαρη επιλογή μου είναι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Στέργιος Καλόγηρος

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα τίθεται με δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη-Μακεδονία» Στέργιος Καλόγηρος.

«Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου οι επιλογές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και πρωτεύουσα της Μακεδονίας είναι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Στέλιος Αγγελούδης. Με αίσθημα ευθύνης και με βάση τις απόψεις του Στέλιου Αγγελούδη για τα εθνικά θέματα και τη Θεσσαλονίκη, η επιλογή μου είναι μια καθαρή προτίμηση στον Κωνσταντίνο Ζέρβα και στην παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».
Καλώ τους φίλους και ψηφοφόρους της δικής μας παράταξης την Κυριακή να πάνε στην κάλπη, να συμμετέχουν και να στείλουν ένα καθαρό μήνυμα», αναφέρει σε δήλωσή του.

Σημειώνεται ότι ο Στέργιος Καλόγηρος ήταν υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και ο συνδυασμός του «Θεσσαλονίκη Μακεδονία Στέργιος Καλόγηρος» έλαβε ποσοστό 4,61% και συμμετέχει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.