Skip to main content

Ζέρβας για ανάπλαση ΔΕΘ: Να υλοποιηθεί το συντομότερο και προφανώς με ΣΔΙΤ

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

«Το πρότζεκτ ανάπλασης της ΔΕΘ θα πρέπει να υλοποιηθεί το συντομότερο και προφανώς με τη συμμετοχή και του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα σε ένα σχήμα ΣΔΙΤ». Τη θέση αναφορικά με το σχέδιο ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου διατύπωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τους χώρους της ΔΕΘ-Helexpo.

Ο κ. Ζέρβας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσο Τζήκα, τον διευθύνοντα Σύμβουλο, Κυριάκο Ποζρικίδη, τον γενικό διευθυντή, Αλέξη Τσαξιρλή, και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, Παναγιώτη Χατζηιωάννου, ενώ επισκέφθηκε τους εργασιακούς χώρους και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Όπως σημείωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, «ο δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει στην πράξη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ, που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός εκθεσιακού, συνεδριακού και επιχειρηματικού κέντρου, παράλληλα με τη διαμόρφωση ενός μεγάλου υπόγειου πάρκινγκ και με τη δημιουργία ενός πνεύμονα πρασίνου στο περίπου 55% της έκτασης των 170 στρεμμάτων. Ο κ. Ζέρβας ζήτησε να τηρηθούν όλες οι παράμετροι που έχουν συμφωνηθεί -τόσο ως προς τα χρονοδιαγράμματα όσο και ως προς τη συμμετοχή του δημοσίου».

Image

Παραδόθηκαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού

Νωρίτερα, ο κ. Ζέρβας μαζί με στελέχη της παράταξής του παρέδωσε τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», που θα χρησιμοποιηθούν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ, εκεί όπου λειτουργεί το κέντρο προετοιμασίας εκλογικού υλικού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συνομίλησε με τους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται για την προετοιμασία των εκλογών, μεταξύ άλλων και για θέματα που αφορούν το εκλογικό επίδομα.

Image