Skip to main content

Ζέρβας: Να συζητηθεί άμεσα το Flyover στο δημοτικό συμβούλιο

Η παράταξη Ζέρβα τονίζει ότι «η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, οφείλει να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν σε μια ευρεία συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο»

Να έρθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το έργο κατασκευής της Flyover ζητά η παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, συμφωνεί με το αίτημα της παράταξης «Η Πόλη Ανάποδα», για την Flyover, ως προς το σκέλος που αφορά στην ανάγκη συζήτησης της εξέλιξης του έργου στο δημοτικό συμβούλιο, με συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων και ειδικών επιστημόνων.

Διαβάστε: Πόλη Ανάποδα για Flyover: Η κυκλοφορία δεν πρέπει να περιοριστεί για τόσα πολλά χρόνια

«Η στάση αυτή είναι συνεπής προς τις πρωτοβουλίες που είχαμε αναλάβει ως διοίκηση, όταν με πρωτοβουλία του τ. δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, είχαν τεθεί για πρώτη φορά εκ μέρους του δήμου Θεσσαλονίκης οι προβληματισμοί για την πιθανή επιδείνωση του κυκλοφοριακού προβλήματος και είχαν οργανωθεί οι πρώτες συσκέψεις και συζητήσεις των εμπλεκομένων φορέων, επί του θέματος», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

«Σε κάθε περίπτωση, η ενασχόληση του δημοτικού συμβουλίου, με ένα μείζον πρόβλημα για την βιώσιμη κινητικότητα στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορεί να επαφίεται στη συγκέντρωση υπογραφών από παρατάξεις της αντιπολίτευσης».

Η παράταξη Ζέρβα τονίζει ότι «η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, οφείλει να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν σε μια ευρεία συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, που θα αποσκοπεί, όχι στην επανάληψη διαπιστώσεων για το πρόβλημα, αλλά στην κατάθεση και στην κατά το δυνατόν ομόφωνη υποστήριξη συγκεκριμένων προτάσεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τη διαδικασία κατασκευής ενός καθ` όλα αναγκαίου έργου για τη Θεσσαλονίκη».