Skip to main content

Ζέρβας: Διεθνής αναγνώριση για τη Θεσσαλονίκη η διάκριση για τους ψηφιακούς νομάδες

Ο δήμαρχος είπε πως πρόκειται για μία διεθνή αναγνώριση της προσπάθειας για καλύτερη ποιότητα ζωής, σύγχρονες υποδομές και σημαντικές επενδύσεις

Την αναγνώριση της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στις τρεις καλύτερες πόλεις παγκοσμίως για να είναι κανείς ψηφιακός νομάς το 2022 από τον μεγαλύτερο σύμβουλο εύρεσης εργασιακών χώρων, την Instant Offices, σχολίασε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Διαβάστε σχετικά - Η Θεσσαλονίκη στις τρεις καλύτερες πόλεις παγκοσμίως για τους ψηφιακούς νομάδες

Ο δήμαρχος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε πως «η Θεσσαλονίκη αναγνωρίστηκε από το μεγαλύτερο σύμβουλο εύρεσης εργασιακών χώρων, την Instant Offices, ως η 3η καλύτερη πόλη παγκοσμίως για να είναι κανείς ψηφιακός νομάς το 2022. Μια διεθνής αναγνώριση της προσπάθειας για καλύτερη ποιότητα ζωής, σύγχρονες υποδομές και σημαντικές επενδύσεις».

Όπως είχε γράψει νωρίτερα η Voria.gr, η Instant Offices κατέταξε 77 τοποθεσίες με βάση, όπως αναφέρει, τον ιδανικό συνδυασμό οικονομικά αποδοτικής διαβίωσης με όμορφο καιρό, εξαιρετικής συνδεσιμότητας στο ίντερνετ και ποιότητας ζωής. «Πολλά μεγάλα τουριστικά hotspot είναι συγκριτικά χαμηλά στη λίστα: το Λονδίνο, το Παρίσι και η Βενετία εμφανίζονται πολύ πιο κάτω από απροσδόκητους νικητές όπως η Θεσσαλονίκη, το Γκέτεμποργκ και το Σαν Χοσέ», σημειώνει η Instant Offices.