Skip to main content

Ζερβουδάκης: «Όλοι μαζί να σηκώσουμε τον Ηρακλή μας!»

Ο γνωστός τραγουδοποιός που ανέλαβε το «κυανόλευκο» τμήμα πόλο ευχαρίστησε όλους όσοι τον στηρίζουν δίνοντας το σύνθημα για το «αύριο» του συλλόγου.

Eπικεφαλής του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ηρακλή αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και ο γνωστός τραγουδοποιός και φίλος του «Γηραιού» προχώρησε σε γραπτή δήλωση ευχαριστώντας όλους όσοι τον στηρίζουν ενώ έδωσε το σύνθημα για το «αύριο του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Ζερβουδάκης:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Σας ευχαριστώ για τα εξαιρετικά σας λόγια μα κυρίως για την εμπιστοσύνη.

Διέθεσα τον εαυτό μου και την δουλειά μου, με χαρά στην ομάδα πόλο του Ηρακλή. Γίνεται μια νέα, εξαιρετική προσπάθεια, με προεξάρχοντα τον αγαπητό Χατζηκυριάκο Παντελή. Αυτόν γνώρισα σαν την ψυχή της ομάδας πόλο!

Στη συνέχεια τον εξαιρετικό, φίλο πια, Φώτη Κώστα, στο πόστο του προπονητή-δασκάλου για τα παιδιά μας. Καθώς και τον έφορο Σταύρο Γκιόκα. Γνώρισα σιγά σιγά, μια πανέμορφη παρέα από γονείς, παράγοντες και τα παιδιά τους. Μια πραγματική οικογένεια! Μια ζεστή αγκαλιά που άνοιξε διάπλατα και για τα παιδιά από το παιδικό χωριό SOS, αβίαστα με χαρά και συναίσθηση από όλους ανεξαίρετα. Όλοι ονειρεύονται και εργάζονται, για την όμορφη προσπάθεια που ξεκίνησε.

Σας ευχαριστώ λοιπόν που με συμπεριλάβατε σε αυτήν, θεωρώντας με δικό σας άνθρωπο. Με τιμάτε!

Μας περιβάλατε με αγάπη και αυτό πιστέψτε με είναι ένα σπουδαίο κίνητρο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ = ΗΡΑΚΛΗΣ ! Όλοι μαζί για να σηκωθεί ο «Γηραιός» μας στη θέση η οποία πραγματικά του αξίζει!».