Skip to main content

Ζορίστηκε αλλά κέρδισε τον Πανιώνιο ο -και πάλι- αγνώριστος ΠΑΟΚ (vid)

Καρδιοχτύπησε ο Δικέφαλος μέσα στην Τούμπα όταν ισοφαρίστηκε από τον αξιόμαχο Πανιώνιο, βρήκε όμως ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και τη νίκη.

Μην έχοντας απολέσει τα αγωνιστικά του προβλήματα, ιδίως στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πανιωνίου στην Τούμπα και προσβλέπει σε μία περίοδο ανακατατάξεων και περισυλλογής ενόψει διακοπής για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων το επόμενο σαββατοκύριακο.

Αν και άνοιξε νωρίς το σκορ στο 14’ με τον Άκπομ ο Δικέφαλος δεν διπλασίασε τα τέρματα του από εκεί και πέρα, κάτι που κατέφερε να εκμεταλλευθεί ο Πανιώνιος που στο 57’ με τον Τσιλούλη έφερε το ματς στα ίσια, την ώρα που οι ασπρόμαυροι είχαν να διαχειριστούν  και τον τραυματισμό του Βαρέλα που αντικατέστησε ο Ίνγκασον στο ημίχρονο.

Ο Φερέιρα έβαλε στο παιχνίδι τον Μπίσεσβαρ αλλάζοντας την εικόνα του ΠΑΟΚ στην επίθεση, κάτι που μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Σβιντέρσκι στο 74’ μετά από κεφαλιά σε κόρνερ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (Ίνγκασον 38′), Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μίσιτς, Λημνιός (Πέλκας 74′), Ζαμπά (Μπίσεσβαρ 59′), Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς (Μιλόγεβιτς 86′), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Καμαρά, Ρέντζας (Λυμπεράκης 86′), Αρτσε (Τσιλούλης 56′), Αραμπουλί.