Skip to main content

25 χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Με έναν ακόμη νικητή στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός TESLA

Ο τέταρτος και τελευταίος νικητής που κέρδισε ένα TESLA Model 3 είναι ο Χρήστος Ν., ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό διαδικτυακά μέσω του tzoker.gr

Με έναν ακόμη τυχερό, τον δεύτερος από τη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του ΤΖΟΚΕΡ που χάρισε τέσσερα TESLA με την ευκαιρία των 25ων  γενεθλίω  ν του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

Ο τέταρτος και τελευταίος νικητής που κέρδισε ένα TESLA Model 3 είναι ο Χρήστος Ν., ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό διαδικτυακά μέσω του tzoker.gr.

Τον μεγάλο τυχερό υποδέχθηκαν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Χρήστος Ν. δήλωσε πως «έλαβα και εγώ μέρος στο διαγωνισμό για την κλήρωση των τεσσάρων αυτοκινήτων TESLA, και ήμουν ένας από τους τυχερούς, ο τέταρτος. Έβαλα μέσω της εφαρμογής του κινητού tzoker.gr, και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένας από τους τυχερούς. Ελπίζω να το πάρω σύντομα και να το χαρώ με την οικογένειά μου».

Πριν τον Χρήστο Ν., το ΤΖΟΚΕΡ είχε μοιράσει τρία ακόμη TESLA σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη μέσα από εβδομαδιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 14 Νοεμβρίου.

Τα 25 χρονια τζόκερ σε αριθμούς 

Από την πρώτη ιστορική κλήρωση του παιχνιδιού, στις 16 Νοεμβρίου του 1997, το ΤΖΟΚΕΡ μοίρασε συνολικά σχεδόν 1,4 δισ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, ενώ στις μικρότερες κατηγορίες τα κέρδη έχουν ξεπεράσει το 1,5 δις ευρώ.

Το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα συνολικά, δόθηκε στις 15 Απριλίου του 2010, όταν μοίρασε το ποσό των 19,3 εκατομμυρίων ευρώ.