Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ: ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΩΣΗ» Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Ο παρατηρητής κ. Συμεών Τσολακίδης κατέγραψε τρία περιστατικά που εκτυλίχθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ κατά τον ημιτελικό κυπέλλου και καίνε την αθηναϊκή ομάδα.

Κόλαφος είναι η έκθεση του παρατηρητή του ημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης καταγράφοντας τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τo «dikografies.blogspot.com», ο κ. Συμεών Τσολακίδης αναφέρει μεταξύ άλλων στην έκθεσή του τα παρακάτω τρία περιστατικά που καίουν την αθηναϊκή ΠΑΕ:

1) Όπως του είπαν οι διαιτητές, στην ανάπαυλα μη διαπιστευμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ένας εξ αυτών πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή, του είπε

«I’m the boss», του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε.

2) Όπως του είπε ο αστυνομικός διευθυντής κ. Αλεξανδρόπουλος, κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

3) Ο γυμναστής του Άρη Λάζαρος Βαρδάκης έπεσε στο έδαφος γιατί τον απώθησαν φίλαθλος της ΑΕΚ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Αναλυτικά η περιγραφή των συμβάντων στο ημίχρονο του αγώνα:

«Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο προς τα αποδυτήρια τους, στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια, βρέθηκαν 3-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, χωρίς να έχουν διαπίστευση ή να έχουν δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές φωνάζοντας «why penalty?», «no penalty», και «fuck you all». Ένας εξ' αυτών. όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές, καθότι εγώ ακολουθούσα λίγα μέτρα πιο πίσω, πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά, και λέγοντας του «I'm the boss», τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε. Με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας οι διαιτητές οδηγήθηκαν εντός των αποδυτηρίων τους.

Ταυτόχρονα, κι ενώ εγώ βρισκόμουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, ακούστηκαν φωνές προερχόμενες από τον χώρο των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Αρης. Μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησα τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και μου δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη και ότι τα γεγονότα αυτά θα τα καταθέσουν στην υπηρεσία τους. Για το τελευταίο περιστατικό δεν έχω προσωπική άποψη. Όλοι οι διαπιστευμένοι, μετά από πάροδο λίγων λεπτών, απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αποδυτηρίων ενώ κατέφτασε επιπλέον αστυνομική δύναμη. Οι διαιτητές του αγώνα, αφού διαβουλεύθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή και παράγοντες της γηπεδούχου ΠΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δεύτερο ημίχρονο με καθυστέρηση 25 λεπτών. Καμία άλλη παρατήρηση».

Τι αναφέρει η έκθεση για το περιστατικό με τον γυμναστή του Άρη, Λάζαρο Βαρδάκη μετά το γκολ του Όγκνιεν Βράνιες:

«Αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ΠΑΕ ΑΕΚ (57') οι παίκτες της πανηγύριζαν πλησίον της Θ35 και ταυτόχρονα τρεις παίκτες της ΠΑΕ Αρης έκαναν ζέσταμα (ως αναπληρωματικοί) μαζί με τον γυμναστή τους κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ. Τρεις φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ εισήλθαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και τότε δημιουργήθηκε φραστική λογομαχία με τον γυμναστή της ΠΑΕ Αρης. Ένας εκ των φιλάθλων στην προσπάθειά του να αποχωρήσει, απώθησε τον γυμναστή του Άρη και ο τελευταίος βρέθηκε στο έδαφος. Αργότερα τον εξέτασε ο γιατρός του και του τοποθέτησε προληπτικά "κολάρο" στον λαιμό. Εξαιτίας του συμβάντος, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για έξι λεπτά. Οι παράγοντες και των δύο ΠΑΕ έδρασαν "πυροσβεστικά" ώστε να λήξει το επεισόδιο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ