Skip to main content

Αυτοκτονία ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Βόλο σε ματσάρα με οκτώ γκολ (vid)

Αν και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ με 4-1, ο Βόλος πέτυχε τρία γκολ και να φύγει με τον πόντο της ισοπαλίας.

Έναν απίστευτο αγώνα με τρομερή εξέλιξη είδαν όσοι βρέθηκαν στην Τούμπα σήμερα το απόγευμα για το παιχνίδι κορυφής της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βόλο.

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και να κάνει το 4-1 στο ημίχρονο. Ωστόσο με φοβερό ντεμαράζ στην επανάληψη οι παίκτες του Βόλου έφτασαν σε μια ανέλπιστη για πολλούς ισοφάριση.

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν δυνατά και στο 14΄άνοιξαν το σκορ με γκολ του Τομ βαν Βεερτ με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από ασυνεννοησία της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να κάνουν και το 0-2 ωστόσο το πλασέ του Πουρίτα στο τετ α τετ με τον Πασχαλάκη έφυγε άουτ.

Εκεί οι παίχτες του Λουστέσκου φαίνεται πως ξύπνησαν και έτσι στο 24’ ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ κατάφερε να ισοφαρίσει, αφού πρώτα η μπάλα έκανε καραμπόλα στον Γκρίλο του Βόλου.

Έξι λεπτά αργότερα ο Άκπομ έβαλε τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού. Ο Μπίσεσβαρ με τον Βιεϊρίνα άλλαξαν πανέμορφα τη μπάλα, ο Μπίσεσβαρ έκανε το σουτ με τον Κλέιμαν να πέφτει στα δεξιά και να διώχνει εντυπωσιακά. Ο Βιεϊρίνια που είχε πατήσει περιοχή κυνήγησε το ριμπάουντ και αντί να σουτάρει έκανε παράλληλη πάσα προς τον Άκπομ με τάκλιν με τον Άγγλο επιθετικό να τη στέλνει στα δίχτυα.

Η ομοβροντία συνεχίστηκε και στο 32’ οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκλεψαν τη μπάλα, έγινε η μπαλιά προς τον Μπίσεσβαρ ο οποίος έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Άκπομ δεν βρήκε τη μπάλα και ο επερχόμενος Ζίβκοβιτς με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1 για τον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος έκανε δύο τα τέρματά του στον αγώνα στο 42’, όταν ο Μπίσεσβαρ από τα αριστερά υποδέχτηκε τη μπάλα, την κατάλληλη στιγμή την έδωσε στον Αουγκούστο, που γύρισε προς το ύψος του πέναλτι με τον Ζίβκοβιτς με σουτ με το αριστερό να νικάει τον Κλέιμαν για το 4-1.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου πίστεψαν ότι ο αγώνας εκεί τελείωσε και είχαν το μυαλό τους στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι Βολιώτες όμως είχαν άλλη άποψη και αφού εκμεταλλέυθηκαν την απίστευτη αμυντική αδράνεια του ΠΑΟΚ πέτυχαν τρία γκολ.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους (54') ο Βόλος θα μειώσει το σκορ σε 4-2 με τον Μπαρτόλο. Ο Γκρίλο πίσω από τη σέντρα έκανε μια βαθιά μπαλιά προς τον Μπαρτόλο ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη που έκανε λανθασμένη έξοδο.

Στο 62' έγινε το 4-3. Σέντρα του Μπαριέντος προς το δεύτερο δοκάρι με τον Ροσέρο να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να κάνει το 5-3 στο 80' με πέναλτι που κέρδισε ο Άκπομ, όμως ο Κλέιμαν κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Βιεϊρίνια.

Το σοκ ολοκληρώθηκε στο 82' όταν ο Ράινερ πήρε κεφαλιά από σέντρα του Φεράρι και ισοφάρισε.

Ο Βόλος στη συνέχεια οπισθοχώρησε και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει πέμπτο γκολ ωστόσο ο πολύ καλός Κλέιμαν κατάφερε να αποκρούσει όλα τα επικίνδυνα σουτ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (71' Σοάρες), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (71' Ελ Καντουρί), Εσίτι, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (82' Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (87' Μουργκ), Άκπομ (82' Σφιντέρσκι).

Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Γιαξής, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι.

Βόλος ΝΠΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα (57' Ροσέρο), Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης (79' Ρινέρ), Μπαριέντος (79' Νίνης), Ρεγκατίν, Φερνάντες (92' Γκουλέν), Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Γκουλέν, Νίνης, Ρίνερ, Σοάρες, Μεταξάς, Ροσέρο, Βοϊτκόφσκι.