Skip to main content

Ανακοίνωση της «Γραμμής Ζωής» για τον 36χρονο που εντοπίστηκε στον Όλυμπο

Η «Γραμμή Ζωής» εξέδωσε ανακοίνωση για τον εντοπισμό του 36χρονου που είχε χαθεί από τη Σίνδο της Θεσσαλονίκης στις 13/8.

Ανακοίνωση για τον εντοπισμό του 36χρονου που είχε χαθεί από τη Σίνδο της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η «Γραμμή Ζωής».

Ο Χρήστος Ζαφειριάδης, όπως σημειώθηκε σε χθεσινό ρεπορτάζ της Voria.gr, εντοπίστηκε σε μοναστήρι του Ολύμπου, ενώ είχε επικοινωνήσει ο ίδιος με την οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Γραμμής Ζωής»:

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του Χρήστου Ζαφειριάδη, τερματίζοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Ζαφειριάδης, βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ζαφειριάδης 36 ετών, την 13/08/21 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Σίνδου, Θεσσαλονίκης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 16/08/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 17/08/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο  36χρονος, βλέποντας ότι αναζητείται με SILVER ALERT, επικοινώνησε με την οικογένειά του και ενημέρωσε ότι είναι καλά και σε ασφαλές περιβάλλον. Μετά τη διασταύρωση της πληροφορίας, η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, παύει τον Κοινωνικό Συναγερμό για την αναζήτησή του.