Skip to main content

Απαγωγή Κυπαρίσση: Επεισοδιακή σύλληψη 45χρονου στο Χαλάνδρι

Επεισοδιακή καταδίωξη έλαβε χώρα σήμερα στο Χαλάνδρι, στην Αττική - Συνελήφθη άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση.

Στη σύλληψη ενός 45χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, προχώρησαν οι αρχές στο Χαλάνδρι.

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα η αστυνομία εντόπισε τον 45χρονο σε κλεμμένο ΙΧ και κατά τον έλεγχο του οχήματος, ο συλληφθείς κινήθηκε με αυτό κατά των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πυροβόλησαν κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 45χρονος στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχει μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπως μεταφέρει η kathimerini.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ατόμων που κατηγορούνται για την απαγωγή του επιχειρηματία, η οποία έλαβε χώρα στις 29 Δεκεμβρίου 2021.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνελήφθησαν την Παρασκευή 4 Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.