Skip to main content

Από το Σάββατο σε ισχύ η χαλάρωση των μέτρων, με κόσμο το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super Leauge, ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί με αρκετό κόσμο, έως και 11.000 θεατές.

Από το ερχόμενο Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου, θα τεθεί τελικά σε ισχύ η χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό, που εισηγήθηκε σήμερα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

«Στη σημερινή συνεδρίασή της η επιτροπή εμπειρογνωμόνων, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης, εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης της όρθιας διασκέδασης, την έναρξη πραγματοποίησης των σχολικών εκδρομών, την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% και την εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20%», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης.

Και πρόσθεσε: «Σε αυριανή της συνεδρίαση, η επιτροπή θα εξετάσει επιμέρους αιτήματα. Η εισήγηση της επιτροπής γίνεται αποδεκτή από την κυβέρνηση και οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν στην υπό έκδοση ΚΥΑ. Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από το Σάββατο 19.02.22».

Ως εκ τούτου, από το Σάββατο οι πολίτες θα μπορούν να... διασκεδάζουν όρθιοι, ενώ στα γήπεδα την προσεχή αγωνιστική θα ισχύσει το μέτρο για την πληρότητα στο 50%.

Αυτό σημαίνει ότι το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super Leauge, Άρης-ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί με αρκετό κόσμο, έως και 11.000 θεατές.