Skip to main content

Αποκάλυψη Reuters: Κλειδώνει η αναβολή του Euro 2020 λόγω κορωνοϊού

Εκπρόσωποι του ξενοδοχείου DGI-Byen της Κοπεγχάγης ενημέρωσαν το Reuters ότι εδώ και μία εβδομάδα η UEFA ακύρωσε τις δικές της κρατήσεις

Αποκάλυψη του πρακτορείου Reuters αναφέρει ότι η UEFA ακύρωσε τις κρατήσεις που είχε σε ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης τις ημερομηνίες αγώνων του EURO 2020.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η είδηση αυτή αποτελεί ένδειξη ότι είναι ήδη ειλημμένη η απόφαση αναβολής της διοργάνωσης, η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων της UEFA με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

H πρωτεύουσα της Δανίας θα φιλοξενήσει τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας στον Β΄ όμιλο, εναντίον της Φινλανδίας (13/6), του Βελγίου (18/6) και της Ρωσίας (22/6), αλλά και ένα νοκ άουτ ματς στη φάση των «16» στις 2 Ιουνίου.

Εκπρόσωποι του ξενοδοχείου DGI-Byen της Κοπεγχάγης ενημέρωσαν το Reuters ότι εδώ και μία εβδομάδα η UEFA ακύρωσε τις δικές της κρατήσεις. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται πως υπήρξαν ακυρώσεις στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και στο ξενοδοχείο Marinelyst, το οποίο αποτελεί «ορμητήριο» της εθνικής Δανίας.