Skip to main content

Αρχίζει το casting για την ταινία του Disney για τον Αντετοκούνμπο

Σε λίγο θα αρχίσουν τα castings. Αυτό που ψάχνουν οι παραγωγοί είναι τον ένα και μοναδικό, σε ηλικίες 13-15 και 15-18, που θα υποδυθεί τον MVP του NBA

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η Disney έχει στα σκαριά μια ταινία για τη ζωή και την ως τώρα καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ταινία σύμφωνα με το Deadline.com θα παρουσιάζει την ζωή και την σταδιοδρομία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ καθώς η ιστορία του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο σταρ των Milwaukee Bucks, γιος μεταναστών από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στην Αθήνα ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα πριν κλείσει τα 18. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Ελλάδα πριν βρεθεί στην Ισπανική CAI Zaragoza το 2013 και μετέπειτα στο NBA όπου κατέκτησε τον τίτλο του πιο σημαντικού παίκτη (MVP) για τις επιδόσεις του το 2017.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν που είχε ρόλο στην πασίγνωστη ταινία «300». Ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, «Rosamund Pike and A Private War», Αράς Αμέλ.

Μάλιστα, σε λίγο καιρό θα αρχίσουν και τα castings και αυτό που ψάχνουν οι παραγωγοί είναι τον ένα και μοναδικό, σε ηλικίες 13-15 και 15-18, που θα υποδυθεί τον MVP του ΝΒΑ.