Skip to main content

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα η Μακάμπι Τελ Αβίβ - Θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας

Οι Ισραηλινοί θα φτάσουν στην Ελλάδα νωρίτερα από το προβλεπόμενο λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας

Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα αναμένεται να φτάσει η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον Άρη για το Europa Conference League.

Οι Ισραηλινοί θα φτάσουν στην Ελλάδα νωρίτερα από το προβλεπόμενο λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας και τις πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ, κάτι που δεν άφησε ανεπηρέαστη την προετοιμασία της Μακάμπι.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Walla» οι υπεύθυνοι του ισραηλινού συλλόγου συμφώνησαν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έτσι ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο της Τούμπας για την προετοιμασία τους και να πραγματοποιήσουν αύριο (9/8) την προπόνησή τους.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, η Μακάμπι μετά τη σημερινή της προπόνηση θα αναχωρούσε για τη Νετάνια και στη συνέχεια θα έπαιρνε πτήση με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις ήχησαν οι σειρήνες λόγω της εκτόξευσης ρουκετών από την Ισλαμική Τζιχάντ στην Λωρίδα της Γάζας κάτι που είχε ως συνέπεια παίκτες και τεχνικό επιτελείο να μεταφερθούν σε καταφύγιο και εν τέλει να αποφασιστεί η πρόωρη άφιξη στην Ελλάδα.