Skip to main content

Αττική: Ξέχασαν κλειδωμένο επί ώρες εξάχρονο παιδί μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Ένα εξάχρονο αγοράκι στην Αττική βρέθηκε μετά από ώρες να κοιμάται σε κλειδωμένο σχολικό λεωφορείο - Δύο συλλήψεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Για περισσότερες από δύο ώρες έμεινε κλειδωμένο σε ενα σχολικό λεωφορείο ενα 6χρονο παιδί από τον Ασπρόπυργο καθώς ο οδηγός και ο συνοδός το ξέχασαν στο όχημα.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, σε δημοτικό σχολείο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, ο οδηγός με το συνοδό αφού αποβίβασαν τους υπόλοιπους μαθητές κατέβηκαν από το λεωφορείο χωρίς να αντιληφθούν ότι ο 6χρονος βρισκόταν μέσα καθώς το παιδί είχε αποκοιμηθεί στο κάθισμά του.

Η μητέρα του αναζήτησε το παιδί και μετά από δυο ώρες εντόπισαν το μαθητή να κοιμάται κλειδωμένος μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Για το συμβάν συνελήφθησαν ο οδηγός του λεωφορείου και ο συνοδός οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με το ertnews, ο εισαγγελέας τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο. Η έρευνα συνεχίζεται από την ασφάλεια Δυτικής Αττικής για την ύπαρξη τυχόν άλλων ευθυνών των δυο συλληφθέντων.