Skip to main content

«Bild»: «Στη Λισαβόνα το Champions, στην Κολωνία το Europa»

Οι τελικές αποφάσεις για την τύχη των κυπέλλων Ευρώπης θα ληφθούν στην καθοριστική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA (17-18 Ιουνίου).

Στη διεξαγωγή Final 8 με νοκ άουτ αναμετρήσεις από τα προημιτελικά και έπειτα φαίνεται πως έχει καταλήξει η UEFA σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild».

Πιο αναλυτικά, το Champions League οδεύει προς Λισαβόνα, με τον τελικό να διεξάγεται στις 22 ή 23 Αυγούστου, ενώ αντίστοιχα το Europa League θα φιλοξενηθεί στην Κολωνία, πάντα σύμφωνα με τη «Bild», η οποία προσδιορίζει την επανέναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για το διήμερο 8-9 Αυγούστου, με τους εκκρεμείς αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» (Γιουβέντους-Λυών, Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι και Μπαρτσελόνα-Νάπολι).

Υπενθυμίζεται πως οι τελικές αποφάσεις για την τύχη των κυπέλλων Ευρώπης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα ληφθούν στην καθοριστική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Ιουνίου.