Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΧΑΝΙΑ: 19ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Το παιδί έμενε με τον πατέρα του καθώς η μητέρα έχει φύγει από το σπίτι, ενώ είχε ζητηθεί το τελευταίο διάστημα να μεταφερθεί σε ασφαλές περιβάλλον

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Χανίων η καταγγελία 19χρονου με νοητική στέρηση ότι κακοποιήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του, στα Χανιά.

Το παιδί έμενε με τον πατέρα του καθώς η μητέρα έχει φύγει από το σπίτι, ενώ είχε ζητηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να μεταφερθεί σε πιο ασφαλές περιβάλλον

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο πατέρας βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών, οι οποίες αναζητούν μαρτυρίες από κατοίκους για την υπόθεση και ενδεχομένως για άλλα περιστατικά κακοποίησης του αγοριού, καθώς το 2017 ο 19χρονος, ανήλικος τότε, είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από κάποιον χωριανό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν υπάρχει καταγεγραμμένη ιατροδικαστική εξέταση για βιασμό του παιδιού, ώστε πάνω σε αυτήν να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία. Έτσι οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση ξυλοδαρμού και κακοποιητικών συμπεριφορών από τον πατέρα του, ενώ φαίνεται να ανοίγει η έρευνα για πιθανές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τρίτο άτομο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα διαδραματίσουν οι μαρτυρίες που θα συγκεντρώσουν οι αρχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ