Skip to main content

Διακοπές ρεύματος σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα το πρωί καταναλωτές σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης - Αναλυτικά οι ώρες και οι περιοχές.

Διακοπές ρεύματος σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει για σήμερα, Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 08:00 μέχρι τις 10:30 καταναλωτές στην περιοχή κοντά στο γήπεδο Αγ. Παύλου (Περιφερειακό Δρόμο) και στην περιοχή Κέδρινου Λόφου (κοντά στο Αντλιοστάσιο), στον δήμο Νεάπολης - Συκεών.

Ακόμη, διακοπή της ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί από τις 08:00 έως τις 11:00 στην περιοχή κοντά στην αερογέφυρα Σταυρούπολης, κοντά στον ΑΒ Βασιλόπουλο στην οδό Λαγκαδά και τα κάθετα δρομάκια αυτής, προς την έξοδο της πόλης, στην Πολίχνη του δήμου Παύλου Μελά.

Χωρίς ρεύμα θα μείνει την ίδια ώρα και η περιοχή μεταξύ των δρόμων 28ης Οκτωβρίου, Πέραν, Κανάρη, Πλαστήρα, Θησέως, Σουλίου, Πατρ. Ιωακείμ και Γρηγορίου ΟΥ Ε΄, στον δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί και στο Ασβεστοχώρι στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη από τις 10:30 έως τις 14:00 και συγκεκριμένα στις οδούς: Ρόδων, Μεγ. Αλεξάνδρου, Εθν. Αντιστάσεως. Επίσης, η περιοχή κοντά στην Σοκολατοποία (δρόμο προς Φιλίππειον).

Τέλος, χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ευριπίδου, Ολυμπιάδος, Θησέως, Μπουμπουλίνας, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρας, Μεσολογγίου, Ελευθερία και Βάρναλη, στον δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης.