Skip to main content

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ σε δήμους της Ημαθίας

Δείτε τις ημέρες και τα σημεία διανομής τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ για περιοχές που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Συνεχίζεται στους Δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας η διανομή τροφίμων και προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας πρόκειται να πραγματοποιήσει, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ, διανομή τροφίμων, ξηρών – βρεφικών προϊόντων και προϊόντων  βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ).

Τα σημεία διανομής έχουν ως εξής:

1. Για το Δήμο Βέροιας: Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας-Θεσσαλονίκης (δίπλα στα ελαστικά Bridgestone)
2. Για το Δήμο Νάουσας: Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο σημείο διανομής 3ο χιλιόμετρο Νάουσας-Σ.Σ. Νάουσας (απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων Revoil)
3. Για το Δήμο Αλεξάνδρειας: Η διανομή θα παραγματοποιηθεί στο σημείο διανομής Εξαρχόπουλος (2ο χλμ Αλεξάνδρειας-Σχοινάς).

Ειδικότερα,  η διανομή περιλαμβάνει τα εξής:

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής ξηρά προϊόντα:

1. ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ (Τεμάχια 1, βάρος: 0,5 kg)
2. ΡΥΖΙ ΣΥΣΚ. (Τεμάχια 1, βάρος: 0,5 kg)
3. ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ (Τεμάχια 1, βάρος: 1,0 kg)
4. ΚΟΡΝ ΦΛΕΪΚΣ (Τεμάχια 1, βάρος: 1,0 kg)
5. ΑΛΕΥΡΙ (Τεμάχια 1, βάρος: 1,0 kg)  
6. ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ (Τεμάχια 1, βάρος: 1,0 kg)
7. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ (Τεμάχια 1, βάρος: 0,45 kg)
8. ΣΟΥΠΑ ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ (Τεμάχια 1, βάρος: 0,75 kg)