Skip to main content

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Σεσημασμένος ο δράστης της δολοφονίας του 76χρονου

O 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του 76χρονου και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο είναι γνώριμος στις αρχές.

Γνώριμος στις αρχές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία του 76χρονου ασθενούς στον «Ερυθρό Σταυρό».

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και σύμφωνα με την kathimerini.gr, ο 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο, έχει κατηγορηθεί το 2006 για συμμετοχή σε περιστατικό ξυλοδαρμού και το 2019 για ασέλγεια σε βάρους ανηλίκου.

Όπως τονίζεται ο κατηγορούμενος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με το θύμα ηλικίας 76 ετών.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Φρουρόμενος ο 60χρονος - Σχηματίστηκε δικογραφία

Σύμφωνα πάντα με το kathimerini.gr, πιθανή αιτία για το πρωτοφανές έγκλημα ήταν το γεγονός ότι ο 58χρονος ενοχλούνταν από τον ήχο του μηχανήματος αναπνευστικής υποστήριξης με το οποίο ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος ασθενής, πάσχοντας από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία, οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι και κατήγγειλαν το περιστατικό, πήγαν χθες το βράδυ στον θάλαμο που νοσηλευόταν ο 76χρονος και τον βρήκαν νεκρό, ενώ το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης εξέπεμπε ηχητικό σήμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί.