Skip to main content

Έκανε το τρία στα τρία και συνεχίζει στην κορυφή ο Άρης (vid)

Με σκόρερ τους Χαμζά Γιουνές και Ματέο Γκαρσία οι κιτρινόμαυροι υπέταξαν τον Λεβαδειακό με 2-0 και παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού κατέκτησε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 3η αγωνιστική της Super League.

Το σκορ για τους κιτρινόμαυρους άνοιξε στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα ο Χαμζά Γιουνές ενώ στο 57' ο Ματέο Γκαρσία κλείδωσε τη νίκη για τους κιτρινόμαυρους με κοντινό πλασέ στην κενή εστία μετά από εξαιρετική εκτέλεση του Μενέντεθ που απέκρουσε ο Επασί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 65' ο διαιτητής Τάσης έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι για ανατροπή του Μαρκόφσκι από τον Δεληζήση, αλλά ο Κουέστα έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση τουθ Σέρβου, κρατώντας το μηδέν στην εστία του για τρίτο σερί παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Αρη έκαναν περισσότερο διαχείριση του θετικού αποτελέσματος, πανηγυρίζοντας στο τέλος, μαζί με τους 20.000 οπαδούς τους, τη νέα νίκη τους η οποία διατηρεί τον «θεό του πολέμου» στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. 

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Ματίγια (75΄Σιώπης), Μπάσα, Ματέο, Γκάμα (68΄Κολάσο), Ντιγκινί (84΄Παυλίδης), Γιουνές

Λεβαδειακός (Ακης Μάντζιος): Επασί, Φαβάρο, Σουλαιμόν, Νάνγκίς (75΄Μανγκά), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (53΄Χατζηλάμπρος), Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (85΄Ιωαννίδης), Ντα Σίλβα