Skip to main content

Έκλεψαν πέντε οχήματα του δήμου Παιονίας και τα τεμάχιζαν στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Δύο αλλοδαποί έκλεψαν 5 παλαιά, μη λειτουργικά, οχήματα που ανήκαν στον δήμο Παιονίας - Τα μετέφεραν και τα τεμάχιζαν στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάσθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας η κλοπή 5 παλαιών οχημάτων, ιδιοκτησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, του δήμου Παιονίας, στο Πολύκαστρο του Κιλκίς.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο αλλοδαποί άνδρες, 23 και 28 ετών, υπήκοοι Πακιστάν, και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία από υπάλληλο Δήμου σε περιοχή του Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες, το χρονικό διάστημα από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου 2021, αφαίρεσαν από δύο οικόπεδα του Δήμου, 4 απορριμματοφόρα και 1 λεωφορείο, τα οποία ήταν μη λειτουργικά και σε κατάσταση ακινησίας.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκε χώρος οικοπέδου σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου μετέφεραν και τεμάχιζαν οχήματα για την παράνομη επεξεργασία μετάλλων και στον οποίο συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εργασιών οι δύο αλλοδαποί άνδρες.

Στον ίδιο χώρο εντοπίσθηκαν 3 από τα κλεμμένα οχήματα του Δήμου, 2 από τα οποία είχαν τεμαχιστεί.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ημεδαπός άνδρας, ο 58χρονος ιδιοκτήτης του προαναφερόμενου οικοπέδου στο οποίο εντοπίσθηκαν τα οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.