Skip to main content

Ελένη Κοκκίδου: Μια ηθοποιός γεμάτη φως και... μουρμούρα!

Η αγαπημένη «Βουλίτσα» της τηλεόρασης ανοίγει τα χαρτιά της στη Vwoman με αφορμή την παρουσίαση της παράστασης «1821- Επιθεώρηση» στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη Κοκκίδου είναι μία ηθοποιός που εκπέμπει φως, όχι μόνο πάνω στη σκηνή, αλλά και στην επαφή με τους γύρω της. Είναι γεμάτη θετική ενέργεια, χαμόγελο και ευγένεια. Συνομιλήσαμε κάπου ανάμεσα στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων του 9ου κύκλου της αγαπημένης «Μουρμούρας» και της προετοιμασίας της για την έλευση της στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παράστασης «1821 – η Επιθεώρηση» στην οποία πρωταγωνιστεί, μαζί με μια πληθώρα αγαπημένων καλλιτεχνών.

Μίλησε με ενθουσιασμό για την επιθεώρηση και τους συντελεστές της, για τους λόγους που θα προσκαλούσε το κοινό να την παρακολουθήσει, αλλά και την αγάπη της για τη μουσική - που καταφέρνει να συνδιάσει με την υποκριτική στην Επιθεώρηση - και την επιθυμία της να μάθει βιολί. Μοιράστηκε τις σκέψεις της για την πανδημία, την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη και τις έμφυλες διακρίσεις που αντικατοπτρίζονται και μέσα από την αύξηση του φαινομένου των γυναικοκτονιών.

Τέλος μας αποκάλυψε για ποιον λόγο θα μουρμουρίζει φέτος ως «Βούλα» στο «Μηνά» και ποια θα είναι η νέα ενασχόληση της αγαπημένης ηρωίδας που θα μας εκπλήξει!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου στη Vwoman.gr.