Skip to main content

Ελληνική Λύση: Φαρσοκωμωδία συγκάλυψης και κομματικών σκοπιμοτήτων η εξεταστική επιτροπή

Το μονοκομματικό προεδρείο της κυβερνητικής πλειοψηφίας απορρίπτει μάρτυρες για να παρεμποδίσει την έρευνα, σημειώνει το κόμμα.

Ως φαρσοκωμωδία συγκάλυψης και κομματικών σκοπιμοτήτων χαρακτηρίζει την εξεταστική επιτροπή η Ελληνική Λύση.

«Δυστυχώς και αυτή η εξεταστική επιτροπή εξελίσσεται σε μία φαρσοκωμωδία συγκάλυψης και κομματικών σκοπιμοτήτων, αντί να διερευνήσει την αλήθεια και να καταδείξει τους υπεύθυνους για το σκάνδαλο των υποκλοπών», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της το κόμμα.

Η Ελληνική Λύση σημειώνει πως το μονοκομματικό προεδρείο της κυβερνητικής πλειοψηφίας απορρίπτει μάρτυρες για να παρεμποδίσει την έρευνα.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αποχωρούν, δήθεν οργισμένοι, αλλά θα επανέλθουν στη συνεδρίαση, αποδεικνύοντας ότι δρουν με γνώμονα το κομματικό και όχι το εθνικό συμφέρον», τονίζεται.

Βουλευτές που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή σπεύδουν να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους της «αρεσκείας» τους για τις εξελίξεις στην κατά τα άλλα «απόρρητη» διαδικασία», σημειώνει το κόμμα για να προσθέσει πως «την ίδια στιγμή όμως που ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δήθεν κόπτονται για τους δημοκρατικούς θεσμούς, ψηφίζουν θετικά στην είσοδο της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, υποκύπτοντας στον εκβιασμό της Τουρκίας, που στοχεύει στον «βιασμό» της ίδιας της δημοκρατίας στην Ευρώπη».

«ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, παριστάνουν τους διαφωνούντες αλλά ήδη συγκυβερνούν δια της ψήφου τους στα μείζονα και εθνικά επώδυνα».