Skip to main content

Έμιλυ Κολιανδρή: Μία ...σύγχρονη μορφή της «Ελένης»

H ταλαντούχος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην «Ελένη» του Ευριπίδη του ΚΘΒΕ μοιράζεται με τη Vwoman τις σκέψεις και τις ανησυχίες της.

Της  Σοφίας Αποστολίδου

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι μία από τις πλέον ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Προικισμένη με ένα σπάνιο ερμηνευτικό ταλέντο και ένα υπέροχο εκφραστικό βλέμμα, μας  έχει χαρίσει μερικές από τις πλέον συγκλονιστικές ερμηνείες του κλασσικού ρεπερτορίου. Αυτό το καλοκαίρι, θα έχουμε τη τύχη να την απολαύσουμε στην Ελένη του Ευριπίδη, μία παραγωγή του ΚΘΒΕ που θα παρουσιαστεί και στην Επίδαυρο.

Με αφορμή την πρεμιέρα της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη η Έμιλυ Κολιανδρή, μιλάει για τη δίψα της να επιστρέψει στη σκηνή, την αγωνία της για την εμφάνιση στο θέατρο της Επιδαύρου, αλλά και τη σύγχρονη Ελένη, τη γυναίκα του σήμερα. Μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως σύγχρονη γυναίκα. Παράλληλα, εκμυστηρεύεται στη Vwoman τον τρόπο με τον οποίο ο «από μηχανής θεός» άλλαξε την πορεία των γεγονότων της ζωής της. Τέλος, μας αποκαλύπτει το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο, καθώς είναι μαζί με το σύζυγό της Χρήστο Λούλη 20 χρόνια.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στη Vwoman.gr