Skip to main content

Ενημερωτική εκδήλωση του Ρητοτικού Ομίλου Νομικής Σχολής του ΑΠΘ για τις γυναικοκτονίες

Ο Ρητορικός Όμιλος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την νομική αντιμετώπιση της γυναικοκτονίας - Πώς θα την παρακολουθήσετε

Ο Ρητορικός Όμιλος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την νομική αντιμετώπιση της γυναικοκτονίας.

Ο όμιλος προσκαλεί τους πολίτες της Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση του, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, Αίθουσα 112 «Κωνσταντόπουλος» Νομική Σχολή ΑΠΘ και ώρα 19:00 που αφορά το ζήτημα της γυναικοκτονίας μέσα από τη μάτια των καθηγητών της Νομικής Σχολής ΑΠΘ.

Ομιλητές:
Ελισάβετ –Συμεωνίδου – Καστανίδου, Καθηγήτρια του Ποινικού Δικαίου Νομικής ΑΠΘ και τέως Κοσμήτορας της Νομικής ΑΠΘ
Κώστας Σταμάτης, Καθηγητής Φιλοσοφίας του Δικαίου Νομικής ΑΠΘ
Λάμπρος Μαργαρίτης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής ΑΠΘ και Πρόεδρος της Διαρκούς Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
 
Συντονίζει η Κατερίνα Φουντεδάκη, Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου της Νομικής ΑΠΘ

Με τη τήρηση όλων των ενδεδειγμένων υγειονομικών μέτρων* τα μέλη του Ομίλου θα είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν.

*H είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή πιστοποιητικού νόσησης (το οποίο έχει εκδοθεί 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και διαρκεί για έξι μήνες από την ημερομηνία διενέργειας αυτού) και αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας των πιστοποιητικών. Η αίθουσα επιτρέπεται να καλύψει την μέγιστη πληρότητα καθήμενων. Εφόσον κάποιος/α δεν βρει θέση καθήμενου για να παρακολουθήσει, θα πρέπει να αποχωρήσει από την αίθουσα αλλά δεν χρειάζεται να αποχωρήσει και από τη Σχολή. Μπορεί να μεταβεί στην αίθουσα 108, που βρίσκεται στον ίδιο όροφο, για να παρακολουθήσει την εκδήλωση συνδεόμενος/η με τον ιδρυτικό λογαριασμό στον παρακάτω σύνδεσμο live streaming στην πλατφόρμα zoom. Στην αίθουσα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε απαραιτήτως ακουστικά.

Ο σύνδεσμος παρακαλούθησης live streaming για όσους δεν θα βρουν τυχόν θέση.