Skip to main content

Ενώνουν δυνάμεις τα μέλη του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ Β' Θεσσαλονίκης

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η συνάντηση των μελών του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας της Β’ Θεσσαλονίκης το Σάββατο

Η πρώτη συνάντηση των μελών του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας της Β’ Θεσσαλονίκης που οργάνωσε και επιμελήθηκε η αρμόδια Συντονίστρια του Μητρώου, Κατερίνα Ζιούτα πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Hotel.

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, η κ. Ζιούτα μετά την αρχική γνωριμία με όλα τα στελέχη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρουσίασε τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το Μητρώο Στελεχών τόσο στην κοινωνία όσο και στην πολιτική ζωή του τόπου, ειδικά μετά την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Ακολούθησε κοπή πίτας και δόθηκε ο λόγος σε όλα τα στελέχη που επιθυμούσαν να τοποθετηθούν, όπου και ακούστηκαν διάφορες ενδιαφέρουσες απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας του Μητρώου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώθηκε η ανιδιοτελής επιθυμία όλων, το Μητρώο να προχωρήσει και να βρει τον ρόλο που του αρμόζει, κάνοντας πράξη την ανανέωση. Έπονται συναντήσεις των μελών με την Συντονίστρια, δημιουργία υποομάδων ανάλογα με το πεδίο δράσης και ειδικότητας των μελών και ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων.