Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΕΝΤΕΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μπαράζ συγκεντρώσεων σήμερα σε όλη τη Θεσσαλονίκη - Δείτε αναλυτικά τα καλέσματα φοιτητών, εργατικών σωματείων και κατοίκων

Έντεκα συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη από φοιτητές, εργατικά σωματεία, συλλογικότητες κατοίκων.

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα εργασιακά με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ για σήμερα έχουν προγραμματιστεί πικετοφορίες στις 11.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας και στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Ανάλογη κίνηση θα πραγματοποιηθεί για το ίδιο θέμα στις 19.00 το απόγευμα στον Εύοσμο και στον πεζόδρομο Καλαμαριάς.

Στις 12.00 στην Αγίας Σοφίας είναι η συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών για το άνοιγμα και λειτουργία των σχολών.

Την ίδια ώρα στην Αριστοτέλους με Τσιμισκή είναι η συγκέντρωση της ΕΔΥΕΘ, του ΠΑΜΕ και της Παλαιστινιακής παροικίας.

Στις 12.00 στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν αντιεξουσιαστές και θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία για τον παλαιστινιακό λαό.

Στις 17.00 το απόγευμα στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς είναι το κάλεσμα της συνέλευσης κατοίκων του Άνω Κέντρο και ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου ενάντια στην αστυνομική παρουσία.

Την ίδια ώρα από το δημαρχείο Παύλου Μελά θα ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στην καύση των απορριμμάτων.

Στις 17.00 στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου είναι η συγκέντρωση των Ενωμένων Μακεδόνων και μία ώρα αργότερα στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου η μουσική διαμαρτυρία καλλιτεχνών.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ