Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
x

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ: ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΙ 3 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ - ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Οι υπεύθυνοι αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, καθώς 3 από τους 4 δεν είχαν πιστοποιητικά.

Έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων που είναι επιφορτισμένοι με τους ελέγχους των πιστοποιητικών για τον κορωνοϊό στην Τούμπα διεξάγεται μετά το ντου οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη.

Διαβάστε σχετικά Στον εισαγγελέα οι 4 συλληφθέντες για το ντου στο ΠΑΟΚ-Άρης - Ανάμεσά τους ένας Σέρβος

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι υπεύθυνοι αναζητούνται για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, καθώς όπως προέκυψε τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν ότι πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.

Στο μεταξύ, οι τέσσερις συλληφθέντες βρέθηκαν σήμερα ενώπιον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη. Κατά περίπτωση κατηγορούνται για βία σε αθλητικό χώρο, απόπειρα σωματικής βλάβης, διατάραξη, βία κατά υπαλλήλων, οπλοφορία καθώς και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από όπου πήραν αναβολή για Τετάρτη ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ