Skip to main content

Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ λιμενικών και Ρομά στη Γλυφάδα

Λιμενικοί εντόπισαν τέσσερις Ρομά τη στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν καταλύτες - Ακολούθησε συμπλοκή με πυροβολισμούς.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ λιμενικών και ομάδας Ρομά σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη μαρίνα της Γλυφάδας.

Λιμενικοί εντόπισαν στη μαρίνα όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά. Μετά από παρακολούθηση εντόπισαν του Ρομά να αποβιβάζονται από το όχημα για να κλέψουν καταλύτες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το protothema.gr αμέσως δυο από τους τρεις λιμενικούς κατεβαίνουν κάτω και με τα όπλα στα χέρια επιχειρούν να τους πλησιάσουν. Τότε οι Ρομά, επιβιβάζονται τρέχοντας στο όχημα, βάζουν μπροστά και κατευθύνονται προς τους λιμενικούς για να τους πατήσουν.

Μάλιστα ο ένας από τύχη γλίτωσε καθώς πήδηξε τελευταία στιγμή να σωθεί. Οι λιμενικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν όμως το όχημα συνέχισε με σκασμένο λάστιχο να κινείται και λίγα μέτρα παρακάτω οι Ρομά, διέφυγαν εγκαταλείποντας το στη Γλυφάδα.

Όπως διαπιστώθηκε ήταν νοικιασμένο ενώ μέσα εντοπίστηκαν δυο κλεμμένοι καταλύτες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων συνεχίζονται.