Skip to main content

Εργασίες συντήρησης από διασταύρωση Hyatt έως αεροδρόμιο από Δευτέρα

Εργασίες συντήρησης από Δευτέρα στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη  Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση του HYATT έως τη διασταύρωση του Αεροδρομίου «Μακεδονία», με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη  Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.30 π.μ.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.