Skip to main content

Εσίτι: Μου αρέσει να παλεύω, έτοιμοι για ΝΠΣ Βόλο (video)

«Είμαι μαχητής, μου αρέσει να παλεύω όταν η μπάλα είναι στον αέρα ή όταν πρέπει να την κερδίσω μέσα από μια μονομαχία», δήλωσε ο χαφ του ΠΑΟΚ.

Για τα οφέλη της νίκης του ΠΑΟΚ στη Λαμία και για τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο και μιλώντας στο «PAOK TV», ο Άντερσον Εσίτι.

Μεταξύ άλλων, ο Νιγηριανός χαφ του «Δικεφάλου» δήλωσε:

«Ηταν ένας αγωνας που βασίστηκε στη δύναμη και διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ σημαντικό ότι αγωνιστήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δώσαμε ό,τι χρειαζόταν στον αγώνα. Είχε πολλές μεγάλες μπαλιές, προσωπικές μονομαχίες, ενώ το γήπεδο δεν σου επέτρεπε να παίξεις ποδόσφαιρο. Αναλογικά λοιπόν θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Ανταποκριθήκαμε καλά σε ότι συναντήσαμε στο παιχνίδι, πήραμε το αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς».

Σε ερώτηση για το αν του ταιριάζουν αυτά τα παιχνίδια που κρίνονται στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες: «Είμαι μαχητής, μου αρέσει να παλεύω όταν η μπάλα είναι στον αέρα ή όταν πρέπει να την κερδίσω μέσα από μια μονομαχία. Είναι πιο εύκολο για μένα καθώς είμαι δυνατός. Πάντα προσπαθώ να σιγουρευτώ ότι θα κερδίσω αυτές τις μονομαχίες γιατί νομίζω ότι είναι σημαντικές για την ομάδα και δίνουν αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να πω, πάντως, ότι μου ταιριάζουν περισσότερο. Είναι παιχνίδια που στηρίζονται στη δύναμη. Είμαι και εγώ αθλητικός, αλλά πάντα προσαρμόζομαι σε κάθε αγώνα».

Για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο: «Μάθαμε από το προπονητικό επιτελείο πώς να παίξουμε απέναντι στον ΝΠΣ. Είχαμε ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούμε, καθώς χρειάστηκαν και δυο μέρες αποκατάστασης. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, ο προπονητής γνωρίζει τα πάντα και θα μας τα μεταφέρει. Θα μας περάσει η σωστή νοοτροπία για να έρθει η νίκη. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στα θέλω του».