Skip to main content

ΕΒΕΘ: e-Επιχειρηματικό φόρουμ για τις νέες ευκαιρίες σε Ελλάδα και Ουκρανία

Στόχος της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των επενδυτικών ευκαιριών στις δύο χώρες.

Διαδικτυακό Επιχειρηματικό Φόρουμ, με τίτλο: «Ukraine and Greece: discover new opportunities», πραγματοποιείται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ουκρανίας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 15.00, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom, στην αγγλική γλώσσα.

Στόχος της διοργάνωσης, το πρόγραμμα της οποίας θα βρείτε εδώ, είναι η παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των επενδυτικών ευκαιριών στις δύο χώρες, καθώς και των προοπτικών περαιτέρω ανάπτυξης της οικονομικής μας συνεργασίας,

Οι ειδικότεροι επιχειρηματικοί τομείς που θα παρουσιαστούν είναι η γεωργία, η ενέργεια, ο τουρισμός και οι υποδομές, με έμφαση στις θαλάσσιες μεταφορές, η οργάνωση σύγχρονων αστικών μεταφορών, καθώς και η παραγωγή και το εμπόριο χάλυβα.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να μετάσχετε στις εργασίες του Φόρουμ, παρακαλείστε να συμπληρώσετε, στα αγγλικά, τη σχετική δήλωση συμμετοχής, μετά την υποβολή της οποίας θα λάβετε το σύνδεσμο παρακολούθησης.

Επίσης, όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να έχουν δυνατότητα επικοινωνίας με συμμετέχοντες Ουκρανούς ομολόγους τους, στο περιθώριο της διοργάνωσης, μπορούν να συμπληρώσουν τα επιπλέον πεδία στη δήλωση.

«Τέλος, για καλύτερη ενημέρωσή σας, παραθέτουμε αναλυτικές πληροφορίες που μας έστειλε ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΟΕΥ στο Κίεβο, κ. Ι. Δερμεντζόγλου, σχετικά με την ελληνική επιχειρηματική παρουσία στην Ουκρανία, το εξαγωγικό εμπόριο της και τα ελληνικά προϊόντα, που έχουν προοπτικές στην τοπική αγορά», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πληροφορίες:
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων EBEΘ
τηλ. 2310370132
Άννα Μπένη  beni@ebeth.gr,  Ανδρομάχη Γεωργίου georgiou@ebeth.gr