Skip to main content

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Προσπαθούσε για εφτά ώρες να αυτοτραυματιστεί ο δράστης

Μεταξύ 16.30 με 17.00 το απόγευμα η άγρια δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού - Οι κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου κατέγραψαν τα πάντα.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού στις Πηγές Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 55χρονος δράστης από τη στιγμή της ανθρωποκτονίας της συζύγου του μέχρι και περίπου τις 12.30 το βραδύ, βρισκόταν εντός του φαρμακείου και δεν βγήκε από τον χώρο. Ο γυναικοκτόνος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου να προσπαθεί να τραυματίσει τον εαυτό του στα χέρια και στον λαιμό του με αιχμηρά αντικείμενα για σχεδόν εφτά ολόκληρες ώρες! Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία περίπου στη μία το πρωί και ομολόγησε στην πράξη του.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η ιατροδικαστική εξέταση της 43χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, η γυναίκα δολοφονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ 16.30 με 17.00. Από την ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώθηκε ότι η αιτία θανάτου της γυναίκας είναι ο στραγγαλισμός και ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Η γυναίκα έφερε εκδορές στην τραχυλική χώρα από τα νύχια και τα δάχτυλα του δράστη, οι οποίες προφανώς προκλήθηκαν στη διάρκεια του στραγγαλισμού. Επιπλέον, η γυναίκα έφερε κάταγμα υοειδές οστού, τραύμα το οποίο είναι σύνηθες στις περιπτώσεις στραγγαλισμού.