Skip to main content

Η Αθηνά Σαμαρά παίρνει από το χέρι τους ακροατές σε ένα ηχητικό ταξίδι «Μέχρι Θανάτου»

Η φωνή πίσω από το πιο εθιστικό podcast μιλά στη Vwoman για τις υποθέσεις που τη συντάραξαν αλλά και τους φόβους της για τις αντιδράσεις των δραστών.

Μπορείτε άραγε να μετρήσετε τις φορές που συγκλονιστήκατε από την είδηση μίας στυγερής δολοφονίας ή μίας μυστηριώδους εξαφάνισης; Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως αυτές οι ιστορίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, καθώς μας φέρνουν αντιμέτωπους με το πού μπορούν να φτάσουν τελικά τα ανθρώπινα όρια.

Καταιγιστικές εξελίξεις, σκοτεινά μυστικά και παράπλευρες ιστορίες ξετυλίγονται μπροστά μας και εμείς γινόμαστε παρατηρητές ενός ντόμινου γεγονότων που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μας. Πολλές φορές χάνουμε τον ύπνο μας γιατί η ταύτιση, η συμπόνοια, η αγανάκτηση είναι κι αυτά που μας κάνουν ανθρώπους.

Κάθε εβδομάδα, η Αθηνά Σαμαρά αναλαμβάνει ένα πολύ απαιτητικό task. Μέσα από το true crime podcast της «Μέχρι Θανάτου», παρουσιάζει αληθινές ιστορίες εγκλημάτων που χαράχτηκαν στο μυαλό μας ή άλλες που δεν πήραν τόση δημοσιότητα, με έναν τρόπο που καθηλώνει και γίνεται η φωνή όσων τη στερήθηκαν.

Η Αθηνά δεν παραθέτει απλά τα γεγονότα, αλλά κάνοντας μία πραγματικά εντυπωσιακή και πολύπλευρη έρευνα, τα διηγείται με πολλή προσοχή στις λεπτομέρειες και συμπυκνώνει σε λιγότερο από μία ώρα όλα εκείνα που μας σόκαραν σε ένα έγκλημα, από τη μοιραία στιγμή μέχρι να καθίσουν οι ένοχοι στο εδώλιο.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.