Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
x

Η KITA VAN SLOOTEN ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ο ΟΤΘ σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών διοργάνωσαν το ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για την Ολλανδή δημοσιογράφο.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος Kita van Slooten από το ειδησεογραφικό site www.rtlz.nl που προβάλει ειδήσεις, οικονομικά και τεχνολογικά νέα, τεχνολογία και θέματα καθημερινής ζωής παρουσίασε μέσα στον Ιούλιο την Θεσσαλονίκη ως προορισμό που συνδυάζει την ποιότητα, την καλοζωία και την γαστρονομία σ' ένα ιδιαίτερα τιμητικό άρθρο.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών διοργάνωσαν το ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για την Ολλανδή δημοσιογράφο και προκειμένου να υπάρχει διαφοροποίηση από ανάλογα άρθρα που στοχεύουν στον Ολλανδό επισκέπτη, παρουσίασε την πόλη μέσα από τα μάτια  Ολλανδών που κατοικούν μόνιμα σ'αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα έχει 1.8 εκ. επισκέπτες το μήνα, απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 25– 59, και είναι διαθέσιμη στους αναγνώστες μέσω Τηλεόρασης, website, app & social media. To 84% του κοινού την αναγνωρίζει ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές πλατφόρμες με υψηλό επίπεδο πληροφόρησης και αξιοπιστίας.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της  η δημοσιογράφος Kita van Slooten επισκέφθηκε  τα μνημεία της Θεσσαλονίκης, τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, δοκιμάζοντας την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της και την τοπική κουζίνα, καθώς και κοντινούς προορισμούς όπως η Πιερία και περιοχές στους πρόποδες του Ολύμπου και απ' ότι φάνηκε έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ