Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
x

ΗΜΑΘΙΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), σύμφωνα με απόφαση της διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη, κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού (υπολογίζεται από ώρα 8.15 περίπου έως 09.45 – 10.15 περίπου), τις εξής ημερομηνίες:

-Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

-Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

-Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και

-Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, καταλήγει η Τροχαία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ