Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
x

ΗΜΕΡΙΔΑ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Διαδικτυακή ημερίδα για τον κορωνοϊό και την διαχείριση του, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με συμμετοχές δημάρχων και αιρέτων

Διαδικτυακή ημερίδα υπό τον τίτλο «Covid-19: Οι πόλεις στην πρώτη γραμμή διαχείρισης, ανάκαμψης και δράσης», στην οποία συμμετέχουν ως ομιλητές δήμαρχοι και αιρετοί της αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, από τις 5.00 έως τις 7.30 το απόγευμα, ενώ θα υπάρχει live streaming μέσω της ιστοσελίδας του Thessaloniki Helexpo Forum https://thessaloniki-helexpo-forum.gr/.

Η πρώτη θεματική της ημερίδας επιγράφεται «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση: Σχέδιο Ανάκαμψης από τον covid 19 μέσω Κρατικών Ενισχύσεων και Προγραμμάτων».

Ομιλητές θα είναι οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, Ηρακλείου Βασίλειος Λαμπρινός, Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Θα ακολουθήσει η θεματική με τίτλο «Καλές πρακτικές πόλεων στην αντιμετώπιση του COVID-19: Ο ρόλος της καινοτομίας και της Τεχνολογίας», στην οποία θα συμμετάσχουν, πέραν του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, ο Αντιδήμαρχος της Λειψίας Ulrich Hörning και ο Αντιδήμαρχος της Νίκαιας Christiane Amiel.

Σε κάθε θεματική, μετά το πέρας των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση, η οποία θα βασίζεται σε ερωτήματα που θα υποβληθούν από το κοινό και θα αναγνωστούν από τον συντονιστή του πάνελ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τυχόν ερωτήματά τους  στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/qKPfT3Wy2ph5XsfP6.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ