Skip to main content

ΗΠΑ: Αστυνομικός έκλεισε τον γιο του σε γκαράζ - Πέθανε από υποθερμία

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τον πατέρα να προσπαθεί να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο αγόρι στο υπόγειο του σπιτιού

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ένας αστυνομικός και η αρραβωνιαστικιά του στη Νέα Υόρκη, καθώς όπως αναφέρει η Αστυνομία, ανάγκασαν τον 8χρονο γιο του άνδρα να περάσει το βράδυ στο γκαράζ του σπιτιού τους, μέσα στο κρύο, με αποτέλεσμα να πεθάνει από υποθερμία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 17 Ιανουαρίου στο Λονγκ Άιλαντ και συνελήφθησαν ο 40χρονος και η 42χρονη. Σύμφωνα με το news.gr, ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι ο γιος του, έπεσε στον αυτοκινητόδρομο, την ώρα που περίμενε για το λεωφορείο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τον πατέρα να προσπαθεί να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο αγόρι στο υπόγειο του σπιτιού. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως διαπιστώθηκε, το αγόρι είχε εκτεθεί σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες όλο το βράδυ. Ο ιατροδικαστής έκρινε, ότι ο θάνατος οφείλεται σε υποθερμία και ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία.

«Καταλήξαμε ότι ο Thomas δεν είχε πάει ποτέ στον αυτοκινητόδρομο εκείνο το πρωινό και έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, που δεν συνέπιπταν με τα λεγόμενα του πατέρα», ανέφερε η αστυνόμος Geraldine Hart.

Ο πατέρας ήταν αστυνομικός στην Νέα Υόρκη από το 2005 και τέθηκε σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών. Τόσο αυτός όσο και η αρραβωνιαστικιά του δήλωσαν αθώοι, ενώ τελούν υπό κράτηση. Εκτός από τον 8χρονο, το ζευγάρι είχε την κηδεμονία των δύο ακόμα γιων του αστυνομικού, ηλικίας 6 και 10 ετών και της 6χρονης κόρης και των 11χρονων διδύμων της γυναίκας.