Skip to main content

Καταστήματα της Θεσσαλονίκης τα «βάφουν» ροζ για καλό σκοπό (φωτό)

Οι βιτρίνες καταστημάτων της πόλης «ντύνονται» στα ροζ, συμμετέχοντας στην εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου του μαστού "Pink Your Window".

Η μία μετά την άλλη οι βιτρίνες καταστημάτων της πόλης «ντύνονται» στα ροζ, συμμετέχοντας στην εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου του μαστού "Pink Your Window".

H δράση "Pink Your Window" οργανώθηκε στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων του συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου, και πραγματοποιούνται τον Οκτώβριο, τον μήνα που είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως Μήνας Ενημέρωσης  για τον Καρκίνο του Μαστού.

Ο εμπορικός κόσμος αγκάλιασε τη δράση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη μας με στόχο να καθιερωθεί.

Προς το παρόν συμμετέχουν τα καταστήματα: Notos Galleries , DIL , Clothes in heaven, Iraklis Pantsios, Brigitte boutique, Terra Toscana, Πεσκίρι Home fashion, Iliofania optics, Simeoni, Evi, Ottimo, Beauty you, Clara Gioia,  Εν μικρώ, Μαλλιάρης Παιδεία,  Leni Art, Beau Monde,  Precious Jewels, Defile, Blacklist boutique και το Outlet Mall ONE SALONICA με τα καταστήματα Haily's, Pinko, Toi & Moi, BSB, Lynne, Diesel, ZARA, Tommy Hilfinger, Hugo Boss, Bill Cost,  Notos Galleries, Tsakiris Mallas.