Δευτέρα 23 Μαΐου 2022
x

«ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ»: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ LIDL ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ «ΝΩΜΑ»

H Lidl συγκεντρώνει τα εκλεκτά προϊόντα «Νώμα» και τα συστήνει στο κοινό με ένα νέο βίντεο επιμέλειας του καλλιτέχνη, Νίκου Πορτοκάλογλου.

Νέα σειρά τοπικών και ποιοτικών προϊόντων φέρνει η Lidl Ελλάς και τα συστήνει στο κοινό του με ένα βίντεο με μουσική επένδυση την οποία επιμελήθηκε ο καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου

Σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς και αγρότες, η Lidl συγκεντρώνει τα εκλεκτά προϊόντα «Νώμα», για να προσφέρει στους καταναλωτές τα αρώματα, τις γεύσεις και τις αναμνήσεις από κάθε τόπο της χώρας μας, στον τόπο τους.

Η λέξη «νῶμα», όπως αναφέρεται, σημαίνει από την αρχαιότητα νόημα και ανάμνηση. «Το νόημα μάς δένει με την ποιότητα και η ανάμνηση με τον τόπο. Αυτή είναι και η υπόσχεση των ελληνικών & τοπικών προϊόντων «Νώμα» και της Lidl Ελλάς απέναντι στους καταναλωτές. Να μεταφέρουν την παράδοση, την αυθεντική γεύση και την άριστη ποιότητα από κάθε τόπο, στον τόπο σου», επισημαίνει η εταιρεία. 

Το λανσάρισμα της νέας σειράς, όπως σημειώνεται, γίνεται μέσα από μία ανατρεπτική και γεμάτη γεύσεις και αρώματα ταινία. Η Lidl αναφέρει πως με συμπρωταγωνιστές τα προϊόντα «Νώμα» και έναν νεαρό άνδρα, ταξιδεύουν στην ελληνική ύπαιθρο, μέσα από ένα ξεχωριστό, κινούμενο σπίτι. «Χωρίς να κάνουμε βήμα γνωρίζουμε ξεχωριστούς τόπους, παρακολουθώντας τον πρωταγωνιστή να προμηθεύεται εκλεκτές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς, να απολαμβάνει τη δημιουργική διαδικασία της μαγειρικής, αλλά και να γεύεται τα τοπικά προϊόντα «Νώμα»», προσθέτει η εταιρεία. 

Επισημαίνεται, παράλληλα, πως στη Lidl Ελλάς όλα αρχίζουν και καταλήγουν στην ποιότητα. «Μια ποιότητα που είναι άρρηκτα δεμένη με την αυθεντικότητα, καθώς οι πρώτες ύλες αλλά και τα τελικά προϊόντα έχουν γερές ρίζες στον τόπο που τα παράγει».

Η ταινία «Νώμα» δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη The Newtons Laboratory, την παραγωγή του τηλεοπτικού spot υλοποίησε η Filmiki Productions με τη σκηνοθετική ομάδα των Danny & Loco, ενώ τη μουσική επένδυση επιμελήθηκε ο διάσημος καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ