Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΒ ΣΕ ΠΑΤΡΑ

Μέχρι στιγμής έχουν διακομιστεί στο ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με αναπνευστικα προβλήματα δύο πυροσβέστες και μια κάτοικος της περιοχής

Λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Πάτρας και κοντά σε κατοικημένες περιοχές, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ζήτησε να τεθούν σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας όλες οι υγειονομικές δομές και το ΕΚΑΒ στην ευρύτερη περιοχή.

Ο υπουργός Υγείας επικοινώνησε με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ/ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου για την εν λόγω απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου που εφημερεύει σήμερα, έχει τεθεί σε ετοιμότητα και το Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας στις ειδικότητες Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής.

Μέχρι στιγμής έχουν διακομιστεί στο ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με αναπνευστικα προβλήματα, δύο πυροσβέστες και μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής.

Επίσης, στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε  άνδρα κάτοικο της περιοχής με θλαστικό τραύμα.

Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ