Skip to main content

Τι λέει η ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς

Η ΕΛΑΣ εντόπισε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεκρός ηλικιωμένος στις 12.50 το μεσημέρι στο 57ο χιλιόμετρο της Ν. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Πετριτσίου.

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα Κυριακή στην Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου στο ύψος του Χέρσου Κιλκίς, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Νεκρός ένας άνδρας, μία τραυματίας

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ΕΛΑΣ εντόπισε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεκρός ηλικιωμένος στις 12.50 το μεσημέρι στο 57ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέου Πετριτσίου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σήμερα (6 Ιουνίου 2021) και ώρα 12.50 περίπου, στο 57ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, στο ύψος του οικισμού Χέρσου Κιλκίς, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο είχε εκτραπεί εκτός οδοστρώματος σε πρανές με πυκνή βλάστηση, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 84χρονου ημεδαπού οδηγού του οχήματος και τον τραυματισμό 86χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς».

*φωτογραφία αρχείου