Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
x

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΠΟΥΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε σούπερ μάρκετ στη Λάρνακα. Τι καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Επίθεση από φερόμενο ως «υγειονομικό» δέχθηκε πολίτης στην Κύπρο διότι δεν φορούσε σωστά την μάσκα του .

Το ατυχές περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε σούπερ μάρκετ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σημερινής Online», πολίτης πήγε σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της πόλης για να αγοράσει φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης. Κατά την είσοδό του, ο πολίτης κρατούσε την μάσκα του αλλά είχε ξεχαστεί και δεν την φορούσε.

Ενώ βρισκόταν κοντά στην πτέρυγα με τα αλλαντικά της υπεραγοράς, υπεύθυνος ασφαλείας τον προσέγγισε και του ζήτησε να φορέσει την μάσκα του. Ο πολίτης την φόρεσε, αλλά όχι με τον ενδεδειγμένο τρόπο, και άρχισε μια συζήτηση για το θέμα μεταξύ των δύο...

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ένα τρίτο άτομο, το οποίο δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι προσωπικό του καταστήματος ή να συνδέεται με αυτό, το οποίο αυτοπροσδιορίστηκε μάλιστα ως «υγειονομικός», προσέγγισε αυτεπάγγελτα τον πολίτη και του υπέδειξε έντονα να φορέσει σωστά τη μάσκα του.

Στις ερωτήσεις του πολίτη να του αναφέρει ποιος είναι και με ποια εξουσιοδότηση του υποδεικνύει τι να κάνει, αφού ήδη συζητά με τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, ο φερόμενος ως «υγειονομικός» τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Αφού τον χτύπησε, μετά φώναζε πως θα καλέσει και αστυνομία.

Ο πολίτης, διατηρώντας την ψυχραιμία του, δεν ανταπέδωσε, και ενθάρρυνε τον δράστη να καλέσει αστυνομία, αλλιώς θα πήγαινε ο ίδιος να προβεί σε καταγγελία. Ο «υγειονομικός» πηγαινοερχόταν αγχωμένος πάνω-κάτω και φώναζε ότι θα καλέσει αστυνομία και ο πολίτης αποχώρησε για να μην κλιμακωθεί η κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο πολίτης που δέχθηκε την επίθεση μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας και έδωσε κατάθεση για το συμβάν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ