Skip to main content

Καμία διακομιδή από νοσοκομεία της Δυτ.Μακεδονίας το τελευταίο 24ωρο

Η κατάσταση των ασθενών και των ύποπτων κρουσμάτων του covid-19 στα πέντε νοσοκομεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Την πορεία θανάτων και κρουσμάτων του κορωνοϊού μέχρι σήμερα, αναλύει σε γραφήματα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μία από τις πλέον πληγείσες περιοχές στην Ελλάδα. Η περιφερειακή ενότητα Κοζάνης μετρά δέκα νεκρούς και έξι ο νομός Καστοριάς, με τους θανάτους από τον φονικό ιό να φτάνουν τους 16 στην περιοχή.

Αναλυτικά η σημερινή κατάσταση στα νοσοκομεία:

Σήμερα εστάλησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης Μαμάτσειο τέσσερα νέα δείγματα ύποπτα για κορωνοϊό ενώ ένα άτομο βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό. Νοσηλεύονται έξι άτομα θετικά στον και άλλα δύο ύποπτα σε αναμονή αποτελεσμάτων.

Στο Γενικό νοσοκομείο Πτολεμαΐδας Μποδοσάκειο πραγματοποιήθηκαν οκτώ νέες δειγματοληψίες σήμερα. Από τα προηγούμενα αποτελέσματα δύο είναι αρνητικά. Το σύνολο των εν αναμονή αποτελεσμάτων είναι 16 ενώ 19 περιστατικά νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και άλλα δύο σε ΜΕΘ.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς από αποτέλεσμα προηγούμενων δειγματοληψιών προέκυψαν δύο θετικά δείγματα. Νοσηλεύονται έξι ασθένειες ενώ το τελευταίο 24ωρο υπήρξε ένας θάνατος.

Τρία ύποπτα σε αναμονή αποτελεσμάτων εκ των οποίων τα δύο με υποκείμενο νόσημα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας Ελένη Θ. Δημητρίου και το ένα είναι σε κατ'οίκον περιορισμό.

Το τελευταίο 24ωρο δεν προσήλθε κανένα ύποπτο κρούσμα στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Σήμερα υπήρξε ενημέρωση για τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα από προηγούμενες δειγματοληψίες. Υπάρχουν δύο άτομα σε αναμονή αποτελεσμάτων και ένα ύποπτο συνεχίζει να νοσηλεύεται σε θάλαμο Covid-19. Από τα δύο σε κατ' οίκον περιορισμό το ένα είναι αρνητικό ενώ από τα τέσσερα χθεσινά ύποπτα τα τρία είναι αρνητικά και έφυγαν από τον θάλαμο νοσηλείας.